ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ - LOCOMONDO - STELL PANTHER - GUS G. ft R.ROMERO - MARINA SATTI - TANGO


Locomondo

opening act: Kapten


ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ



Οι Locomondo γιορτάζουν! Είκοσι ένα χρόνια μαζί στη σκηνή, είκοσι ένα χρόνια συναυλιών και συνεχίζουμε να το γιορτάζουμε -χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών έχει κερδίσει -πλέον- τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων– εδώ και χρόνια παντού, αφού «κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ», στίχος που δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το κοινό στις συναυλίες στην Ευρώπη!

Oι Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά, νεανικά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, έρχεται στη σκηνή σας, για να χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι.

Με μια μίξη από reggae, ska, latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς, οι Locomondo καταφέρνουν να ξεσηκώνουν τα κοινά όλων των ηλικιών και να μας ενώνουν όλους σε μια μεγάλη παρέα ατελείωτου χορού.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛEYΣΗΣ 20:00 - ΩΡΑ ΕΝΆΡΞΗΣ 20:30

20:30 KAPTEN - 21:30 LOCOMONDO

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ) / 15€  -  ΤΑΜΕΙΟ 18€

 

 

STEEL PANTHER

on the prowl tour


+ Gus G. w/ Ronnie Romero


MONI LAZARISTON, THESSALONIKI - FRIDAY 12 JULY 2024

STEEL PANTHER

on the prowl tour


+ Gus G. w/ Ronnie Romero


MONI LAZARISTON, THESSALONIKI - FRIDAY 12 JULY 2024


Οι Steel Panther για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Παρασκευή 12 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών . 

Το hard n heavy συγκρότημα από το Los Angeles θα επισκεφθεί τη χώρα μας για πρώτη φορά, στα πλαίσια της περιοδείας για το τελευταίο τους album " On the Prowl " και για μια και μοναδική εμφάνιση στη Μονή Λαζαριστων, στη Θεσσαλονίκη. 

Το συγκρότημα ξεκίνησε, την πορεία του το 2000 ως Metal Skool ( ή Metal Shop ) παίζοντας συναυλίες στο Viper Room και το key club στη Sunset Blvd. κάνοντας sold out shows ,κάθε Δευτέρα βράδυ. 

Σε μια εποχή που βασίλευε το nu Metal και το alternative rock , η " συμμορία " των 4 κατάφερε να φέρει πίσω τη hard n heavy διασκέδαση των 80s , σε ένα show που συνδύαζε το stand up comedy με διασκευές από γνωστά κομμάτια των 80s group της Αμερικής και διακωμωδώντας , την υπερβολή των 80s group σχετικά με το outfit και το όλο attitude επί σκηνής. 

Το 2008 , μετά από μια διαμάχη με τον πρώην manager τους , αλλάζουν το όνομα τους σε Steel Panther και το 2009 κυκλοφορούν το πρώτο τους album " Feel the Steel " στο οποίο συμμετείχαν οι Corey Taylor και Justin Hawkins. 

O δίσκος απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και με το 2o τους album " Balls out " το συγκρότημα " εισέβαλε " στην Ευρώπη με απανωτά sold out , κάτι που αποτυπώνεται στο DVD τους " British Invasion " το 2011 . 

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 6 studio album και οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ακόμα ως οι πιο cool και "ανέμελες" που υπάρχουν. Mε full ενέργεια και back 2 back αστεία από τους Michael Starr και Satchel ( o κιθαρίστας επίσης του Halford στο group Fight ) . 

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα έχουμε., επιτέλους, την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στη χώρα μας για πρώτη φορά και για μια μοναδική εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη και στη Μονή Λαζαριστών. Everybody shout .... HEAVY METAL s BACK

Gus G. μαζί με τον Ronnie Romero ( Rainbow ) θα εμφανιστεί την ίδια μέρα με τους Steel Panther στη Μονή Λαζαριστών , την Παρασκευή 12 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη!

Ο Gus G. που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album με τους Firewind " Stand United", θα παίξει μαζί με το group του , το οποίο για την εμφάνιση θα αποτελείται από τον τεράστιο Ronnie Romero , γνωστό από τη θητεία του , στους Rainbow ! Αυτό σημαίνει πως , μεταξύ άλλων κομματιών, θα ακουστούν και κομμάτια από τους Rainbow
Η εμφανιση αυτη ερχεται να επιστεγασει μια φιλια που διαρκει για πανω απο μια δεκαετια . Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Michael Starr είχε κάνει τη μοναδική guest εμφάνιση του στο πρώτο προσωπικό album του Gus G " I am the fire " στον hard rock ύμνο: Redemption!
Έκτοτε ο Gus G . έχει περιοδεύσει πολλές φορές με τους Steel Panther και έχουν συνυπάρξει και επι σκηνής !
Οι ιδιοι οι Steel Panther είναι πολύ χαρούμενοι που ο καλός τους φίλος θα ειναι μαζι τους στη πρωτη συναυλία τους επί ελληνικού εδαφους και που το κοινό θα έχει την χαρά και τιμή σε δική τους συναυλία να ακούσει , μεταξύ αλλων κομματιών και τα αθάνατα κομμάτια των Rainbow που θα παρουσιάσουν ο Gus G. και η μπάντα του , μαζί με τον Ronnie Romero !
Αυτό κατανοείτε ότι κάνει την εμφάνιση τους ιδιαίτερα ξεχωριστή και το κοινό της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα προνομιούχο στην πρώτη εμφάνιση τους στη χώρα μας, καθώς είναι μία μπάντα που δεν είναι
εύκολο να δει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε στιγμή !

 


Παράσταση : Tango - Milonga:


Η Αγκαλιά των Αγγέλων (Abrazos de Angeles)

Σας προσκαλούμε τη Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 στη Μονή Λαζαριστών σε μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά: η παράσταση Αργεντίνικου tango "Αγκαλιά των Αγγέλων", που θα παρουσιαστεί ολόκληρη για πρώτη φορά.

Μια αλληλεπίδραση ρόλων και συναισθημάτων με ιστορίες του tango. Ένας ύμνος για τη δύναμη της αγκαλιάς και της αγάπης. Σας περιμένουμε.

Αμέσως μετά τη παράσταση, θα ακολουθήσει milonga στο φουαγιέ του θεάτρου.

Ημερομηνία: Τρίτη 9 Ιουλίου 2024
Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών - Σκηνή "Σωκράτης Καραντινός"
Προσέλευση - 20:30
Ώρα έναρξης - 21:30

Συντελεστές:
Παίζουν και ενορχηστρώνουν:
Μιχάλης Σαπουντζής - κοντραμπάσο
Χρήστος Χαλναρίδης - πιάνο
Νατάσα Ρουβολή - ακορντεόν
Ελένη Σινιάρη - τραγούδι
Χορός-χορογραφίες - Δημήτρης Μπίσκας & Μαριάννα Πατσαρίκα
Αφήγηση-δραματουργία - Σολομών Γκέρσον
Κείμενα/μουσική/σκηνοθεσία/καλλιτεχνική επιμέλεια - Αλέκος Παπαδόπουλος
Γραφιστικά/μοντάζ - Χρήστος Διττόπουλος
Ηχογράφηση/μίξη - Γιώργος Καλλίρης
Συμμετέχει Ομάδα Χορογραφίας του Tango Room Thessaloniki (υπεύθυνη ομάδας Νατάσα Ρουβολή).

Τιμή εισιτηρίου: 13 Ευρώ προπώληση / 15 Ευρώ ταμείο
Προπώληση σε:
more.com, Tango Room Thessaloniki (Πτολεμαίων 29Β), Σάρωθρον (Κατούνη 17)

 

Μαρίνα Σάττι live

ΤΡΙΤΗ 9  IOYΛIOY 2024

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι.

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live. Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έρχεται στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.

Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.
Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το “ZARI” βρίσκεται στο Νο17 του Global Viral Chart, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε charts πάρα πολλών χωρών ενώ μάλιστα πρόκειται για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται εκεί, ανάμεσα σε διεθνή hits. Στο YouTube, για πρώτη φορά συναντάμε έναν καλλιτέχνη σε πολλαπλές θέσεις στα Trending Videos, καθώς το βίντεο κλιπ του “LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 των γενικών τάσεων, ενώ οι εμφανίσεις της Μαρίνας σε ημιτελικό και τελικό της Eurovision βρίσκονται στο Νο2 και Νο14 αντίστοιχα. Τέλος στις μουσικές τάσεις, το “LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 με περισσότερες από 850.000 προβολές, το “MIXTAPE” βρίσκεται στο Νο3, ενώ στο Νο7 βρίσκεται η μπαλάντα «Αχ Θάλασσα».

Η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί! Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο!


Προπώληση: Ηλεκτρονικά: Ticketservices.gr

και στο ΣΑΡΩΘΡΟΝ

Ώρα έναρξης: 21.30

Νεότερη Παλαιότερη